Tvoja stran se ne pojavlja NA PRVI STRANI Googla?

NI PANIKE

Ugotovi, kateri so vzroki in kako lahko tudi sam z nekaj nasveti in dobro prakso postaviš svojo spletno stran med top 10 iskanji na Googlu. Prenesi brezplačni vodič, za optimizacijo tvoje poslovne strani.

16
Dni
03
Ur
12
Minut
19
Sekund

POTREBUJEŠ NOVO SPLENO STRAN?

POGLEJ KAKO DO NOVE SPLETNE STRANI BREZPLAČNO

SUPER AKCIJA! Vsi novi naročniki, ki bodo naročili oglaševanje na Facebooku pri nas dobijo novo spletno stran zastonj! 

Če se vežete, da boste pri nas opravljali oglaševanje na Facebooku za daljše obdobje vam pripada nova grafična podoba za spletno stran čisto brezplačno.

Pokličite nas na telefon 040-187-79 ali pišite na emial: info@matejzlatic.com in pozanimajte se o tej super akciji za nove naročnike.

Bi radi imeli vse oglaševanje in novo spletno stran vendar ni denarja za oboje? No sedaj je tu super priložnost za vas.

Vse na enem mestu. Od postavitve grafičnih bannerjev za najboljše oglaševanje, pa do spletnega oblikovanja vaše spletne strani​. 

Za več informacij pokličite!​

Kje ti lahko vse svetujem in pomagam:

IZDELAVA SPLETNIH STRANI

Oblikovanje grafike za spletno stran, svetovanje kako oblikovati za izboljšavo povpraševanja. Sledenje kupcem in njihovim  željam. Oblikovanje lastne baze kupcev z zbiranjem E-mail naslovov.  Oblikovanje in izdelava prodajnih strani. Ter izdelava spletnih trgovin.

FACEBOOK OGLAŠEVANJE

Izdelava reklamnih bannerjev, Nadzor nad oglasi in njihvovo učinkovitostjo. Ciljanje na točno določene ciljne skupine ljudi. Lasersko fokusiranje na točno določene cilje. 

GOOGLE OGLAŠEVANJE

Izdelava reklamnih bannerjev,  postavitev oglasne kampanije za predhodno določeni proizvod. Analiza in optimizacija oglasov. Ciljanje točno določenih ključnih besed povezanih z dejavnostjo. 

OPTIMIZACIJA SPLETNIH STRANI 

Analiza potencjalnih ključnih besed ki prinašajo obisk v vaši stroki. Popravim stran da v očeh Googla zazna vsebino strani pravilno da pride več obiska iz Googla. Boljše pozicije na brskalcih in več organskega obiska.

Zadnje novosti ključnega pomena

Ne zgubit priložnosti sledi mi tudi na:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Skip to toolbar